+49 15238848268     info@avrupamenajerlik.com  Istanbul - Türkiye    /menajerlikavrupa  /avrupamenajerlikcom

Anasayfa


     Cefi

   
 Teklif Al        Biyografi
 
 
Biyografi

Asıl adı Cafer Tayuk olan Cefi, 17 Nisan 1982'de Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. Lisede başlayan müzik hayatını Pamukkale Üniversitesi müzik bölümünü kazanarak pekiştirdi. Üniversite yıllarında sahne çalışmaları da yapan Cefi başta İzmir olmak üzere, Denizli, Antalya, Adana, Marmaris, Bodrum, Kıbrıs, Atina gibi birçok şehirlerde sahne çalışmaları yaptı.

2004 yılında Konservatuar son sınıfında iken okulu bırakıp Yunanistan'ın Atina şehrine yerleşti ve sahne çalışmalarına Atina'da Yunanca ve Türkçe devam etti. Cefi, bu süreçte Yunanca’yı ve Yunanca repertuarını geliştirerek başta Kaiti Garbi, Angela Dimitriou, Lefteris, Pantazis olmak üzere ünlü Yunan starlarla Atina, Selanik, Rodos ve Larisa gibi çeşitli Yunan şehirlerinde sahne çalışmaları yaptı. Bu sırada ona Cafer demekte zorlanan Yunanlı patronu Cefi diye seslenmeyi sürdürünce bu isim kendisine sahne ismi olarak kaldı.

2012 yılında Kaiti Garbi ile İstanbul Günay'da sahne alan Cefi, İstanbul’dan gelen teklifler ve Türkiye'ye olan özleminden dolayı İstanbul’da kaldı. Cefi, halen sahne çalışmalarına Bodrum ve İstanbul’da devam etmekte.

 
 
Teklif Formu
İsim
E-Mail
Telefon
Notunuz