+49 15238848268     info@avrupamenajerlik.com  Istanbul - Türkiye    /menajerlikavrupa  /avrupamenajerlikcom

Anasayfa


     Barış Kömürcüoğlu

   
 Teklif Al        Biyografi
 
 
Biyografi

31 Ocak 1978 tarihinde İzmir'de doğdu. Eğitimimle birlikte müziğe profesyonel olarak ilk adımını Ankara'da attı. Işın Karaca ve Bengü gibi ünlü isimlerinin vokalistliğini yaptı. 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan 1. Popstar Türkiye yarışmasına katıldı, kısa sürede halkın beğenisini kazandı.

2005 yılında ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil edecek şarkıyı seçmek için TRT tarafından düzenlenen Türkiye Finalinde, 7 finalist şarkıdan biri olan "Yan Yana" isimli şarkıyla, 2010 Kuşadası Altın Güvercin Şarkı Yarışması Finallerinde bestesi Serpil Gülseli'ye ait olan "Söylenmemiş Aşk" isimli eseri seslendirdi.

2007 yılında müzik direktörlüğünü ve prodüktörlüğünü gerçekleştirdiği "İz" adlı ilk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Mustafa Ceceli, Murat Güneş, Cenk Eroğlu, Erdem Sökmen gibi ülkemizin seçkin müzisyenleriyle, moda da bir ekol haline gelmiş olan Neslihan Yargıcı gibi isimlerle birlikte çalışarak hazırladığımız albümde, güfte ve bestesi bana ait olan 10 adet eserin yanı sıra sizlerin de çok ilgisini çekmiş olan "Sessiz Gemi" şarkısına da yer verdi.

 
 
Teklif Formu
İsim
E-Mail
Telefon
Notunuz